Bu ara tariflere ara da verdim kitap okumalarda öyle kpss sebebiyle;sizleri özledim...
güzelce karıştırın kaşıkla çırpın ondan sonra tavuklarınızı bu sosa iyice bulayın yoğurur gibi bulayın daha sonra fırın poşetine koyun yada sosu fırın poşetine dökün ondan sonra tavukları malzemeleri atıp fırın poşetince yoğurun bulayın bu şekilde daha temiz oluyor elleriniz açısından :D
bir yemek kaşığı salça yeter ama gözünüze az gelirse ekleme yapabilirsiniz...yoğurt tepeleme bir yemek kaşığı olacak sulu kısmından değil katı kısmından alırsanız daha iyi olur.
tuzu göz kararı yapacaksınız eğer yemeklerde tereddüt eden biriyseniz kaşık ucu ile tadına bakıp ona göre ayarlayabilirsiniz.
sarımsaklı sosları seviyorsanız bir büyük diş kullanınız...
umarım meğenirsiniz...yorumlarınızı beklerim...
0 yorum:
Yorum Gönder